top of page

Sponsorbericht!

Op dit moment zit ik alweer in Agra, de stad van de Taj Mahal en hoe graag ik jullie daar dan ook over wil vertellen, er is voor nu eerst een belangrijke mededeling voor al onze sponsors om online te zetten. Onze investering is gemaakt! We hebben door jullie hulp precies genoeg opgehaald voor een flinke aankoop voor het project: tafels en banken voor 100 jongens om aan te eten. Dit is een reusachtige prestatie van ons allemaal!! Ik kan nu wel vertellen: we waren er eerst constant over aan het dubben, aangezien we een paar weken terug nog zeker niet genoeg sponsorgeld hadden om dit plan uit te voeren. Hout is in India belachelijk duur, maar vanwege houdbaarheid het enige geschikte materiaal. Toch hebben we, met de hulp van iedereen die ons doel deelde, van degene die op het lezen van ons krantenbericht in de Heusdense Courant gedoneerd hebben, in zeer korte tijd ons ambitieuze idee tot realiteit kunnen laten komen. Het gaat echt gebeuren! Het hout voor de banken is vandaag ingekocht, de jongens van de carpentry afdeling van ons project in Pondicherry gaan hiermee de tafels en banken maken. Dit doen zij met de hulp/ onder toezicht van de 2 timmermannen Chinna en Anthony. Ook dit is heel goed nieuws, deze investering zorgt niet alleen voor betere hygiëne, meer comfort en meer waardigheid voor de jongens. Het is nu ook werk voor de jongens die opgeleid worden tot timmermannen, in opdrachten zoals deze komen zij normaal te kort. Father Maria vertelde ons dat de meubels voor 15 December klaar zullen zijn. We weten natuurlijk niet zeker of dit klopt, het blijft India.. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat de jongens het 'kerstdiner' zittend kunnen vieren!! Echt waar jongens, wij zijn zo blij met jullie!!! Zonder al onze geweldige sponsors was dit nooit gelukt. We zijn in de wolken! En we weten zeker, wanneer de jongens ontdekken dat ook zij voortaan een normale eetzaal hebben... Ik verwacht dat er een feestje aan gaat komen. DANKJULLIEWEL!!!!!! Zodra alles staat, gaan jullie foto's zien van het resultaat en, misschien nog wel veel leuker: de reacties van de Don Bosco boys.

Verder hebben we in de drie dagen terug in Pondy voor ons vertrek naar het Noorden ook nog een hele leuke tijd gehad. We hebben Mascha's ouders het project en Pondy laten zien. Ook zijn we naar Mahabalipuram gegaan, een heel gaaf dorpje met een aantal extreem oude, wonderbaarlijk mooie tempels. Het waren 3 toffe dagen, die Mascha nog wat uitgebreider heeft beschreven op haar blog, mocht je er meer over willen lezen. Ik ga nu slapen! We staan morgen heel vroeg op om een van de wereldwonderen te aanschouwen bij zonsopgang... Snel meer nieuws!

Ps: met het geld wat overblijft kunnen wij nog steeds veel doen voor de jongens!! Zie dit bericht dus niet als het einde van de weg, mocht je nog willen sponsoren! Onthoud: deze jongens kunnen nog heel veel meer gebruiken op het project.


RECENTE POSTS

bottom of page